Over ons

Aangenaam, wij zijn Romy en Michaël Coomans, oftewel RoMi Cage. Een schrijversduo en muzikanten in hart en nieren. Getrouwd en ouders van een dochtertje. Muziek is ons leven. Het drijft ons, het is onze passie én ons werk. Het leukste werk wat er bestaat. In de inmiddels 11 jaar dat wij als professioneel muzikant actief zijn hebben we al heel wat verschillende podia mogen betreden in binnen en buitenland. Van huwelijksceremonies op Bonaire tot festivals in Frankrijk, van voorprogramma’s van onder ander Bløf en Paul Carrack tot muziekpodia in Los Angeles. We treden nog steeds zo’n 3 keer per week op en brengen daarbij covers en eigen werk. Lange tijd schreven we muziek vanuit ons eigen hart en brachten we liedjes uit om ons verhaal met jullie te delen. Nu voelen we dat het tijd is om jullie verhaal om te zetten in muziek. In de vorm van een akoestische bewerking van een liedje wat jullie raakt of door een compleet op maat geschreven liedje te creëren.

Facts:

– Zowel Romy als Michaël hebben los van elkaar meerdere weken in de top 40 gestaan.
– Onder de artiesten naam RoMi Cage hebben ze een album opgenomen in een van de meest gerenommeerde muziekstudio’s van Los Angeles, Sunset Sound. Hier werkten ze hier samen met grootse namen als Joe Chicarelli (producer U2, Jason Mraz, Alanis Morissette), David Levitta (gitarist Sarah Bareilles, Carol King) en Sean Hurley (bassist John Mayer).
– Romy creëert de melodieën en schrijft de teksten, Michaël bedenkt de akkoorden, produceert het lied en speelt daarbij alle instrumenten in. Hij mixt het tot de uiteindelijke sound
– Romy heeft nasynchronisatie werk gedaan voor onder andere Nickelodeon en Disney
– Michaël heeft muziek ingespeeld voor de attractie Raveleijn van de Efteling