Order a Song

Welkom bij Order-a-song!

Een lied op maat, een cadeau voor het leven..

Ben jij op zoek naar een origineel, blijvend cadeau? Look no further!

Er zijn ontelbaar veel redenen te bedenken om een lied op maat cadeau te doen:
Om te bedanken
Om een hart onder de riem te steken
Om te herdenken
Om te laten weten hoeveel je van hem/haar houdt
Als verrassing voor een verjaardag, jubileum of het behalen van een diploma..
Voor je vader of moeder, je opa of oma, je dochter of zoon, je aanstaande, je geliefde, je vriend of vriendin..
Voor wie het maar verdient!

Want muziek raakt en spreekt waar worden te kort schieten
Muziek omarmt en versterkt
Muziek is blijvend

Wij zijn RoMi Cage: songwriters duo en full time muzikanten (Ro)my en (Mi)chaël Coomans (Cage). Met veel passie componeren wij voor jou een compleet lied op maat of maken we een akoestische versie van het nummer wat voor jou zo speciaal is.

‘Music is what feelings sound like’ – unknown

Hoe werkt het?

Lied op maat

Kies je voor een lied op maat dan schrijven en componeren we een compleet liedje speciaal voor jou. Dan doen we aan de hand van jouw verhaal en input. We sturen je een uitgebreide vragenlijst toe die je zo compleet mogelijk mag invullen. Hierin worden vragen gesteld over de stijl en de sfeer van het liedje maar ook vragen over de persoon waar voor we het lied schrijven. Hoe meer informatie we hebben, hoe meer grond we hebben om op te bouwen. Wanneer we de informatie ontvangen hebben nemen we het door en plannen we een belafspraak in om je antwoorden door te nemen, eventueel toe te lichten en indien nodig aan te vullen. Daarna gaan we aan de slag!

Akoestische bewerking

Kies je voor een akoestische bewerking dan maken we van jouw favoriete nummer een uitgeklede, originele, akoestische versie. Het liedje blijft uiteraard herkenbaar maar wordt net even in een ander jasje gestoken. De basis van het lied bestaan uit akoestische gitaar en zang. Afhankelijk van het liedje spelen we er een bas bij in, geven we het een ritmische ondersteuning met shakers of zingen we een tweede stem in. Ieder liedje is anders, soms “is less more”, in andere gevallen zijn specifieke partijen onmisbaar.

‘When words fail, music speaks’ – Shakespeare

Videoclip met persoonlijke boodschap

Als finishing touch kunnen we er voor een kleine meerprijs een mooie, persoonlijke video bij maken. Zo hoor je niet alleen, maar zie je ook de expressie bij de muziek. De video leiden we in met jouw persoonlijke boodschap die we uitspreken op beeld. Laat ons namens jou op beeld uitspreken hoeveel je van hem houdt, hoe trots je op haar bent, hoeveel ze voor je betekent of hoe dankbaar je hem bent!

Jij viert het leven (lied op maat)
The Man (lied op maat)
Akhir Cerita Cinta (cover)

Kosten

De kosten voor een persoonlijk lied op maat zijn € 395,- (incl. BTW) De kosten voor een akoestische bewerking zijn € 139,- (incl. BTW) De kosten voor een bijpassende video met boodschap zijn € 59,- (incl. BTW) Het liedje wordt geschreven, gearrangeerd, opgenomen en afgemixt in onze eigen professionele homestudio. Je krijgt het toegestuurd in MP3 en WAV (en eventueel MP4) formaat via WeTransfer.

Levering

Lied op maat: Na inventarisatie van de informatie hebben we ongeveer 2 a 3 weken de tijd nodig voor het maken van het lied. Akoestische bewerking: Na opdracht kunnen we dit binnen 1 week voor je realiseren.
Tip: Het bewerken en schrijven van liedjes is een creatief proces wat tijd en aandacht vraagt. Daarom nemen we een x aantal liedjes per week aan. Wil jij een akoestische bewerking of liedje op maat cadeau doen? Wacht dan niet te met je aanvraag.

Voor video- en audiovoorbeelden en achtergrondinfo bij het liedje kun je onze mediapagina bekijken.

Mogen we voor jou iets moois maken? Neem contact met ons op! We zien er naar uit!

‘Life without music would be a mistake’ – Nietzsche

Recensies

“Dank jullie wel, uit de grond van mijn hart. Dit is beter, mooier dan ik had durven hopen!“ – Over een lied op maat voor haar vader

“Het is prachtig, bedankt, tranen over m’n wangen” – Over een akoestische bewerking voor haar zoon

“Ontzettend bedankt voor het perfect vertalen van ons verhaal in het lied” – Over een lied op maat voor de openingsdans tijdens hun huwelijk